اخباربارداری

 تعیین جنسیت فرزند قبل از ازدواج/پسر یا دختر داشتن ارثی است

تعیین جنسیت قبل از ازدواج ممکن شد. احتمال اینکه بفهمید قبل از ازدواج احتمالا فرزند پسر دارید یا دختر و تعیین جنسیت شان در یک پژوهش که 400 سال را بررسی کرده روشن شده است .مطالعه دانشگاه نیوکاسل که شامل هزاران خانواده است به افراد کمک می کند تا بفهمند که آیا احتمالاً در آینده صاحب فرزند پسر یا دختر می شوند .

تعیین جنسیت

به گزارش نازنین صدر از خط سلامت کار کوری ژلاتلی ، دانشمند و محقق این پروژه نشان داده است مردان تمایل به داشتن فرزند پسر یا دختر بیش از والدین خود دارند. این تحقیق شامل مطالعه 927 شجره خانوادگی در آمریکای شمالی و اروپا بود به سال 1600 برمی گردد نشان داد پسر یا دختر داشتن ارثی است. ما اکنون می دانیم که مردان در صورت داشتن برادر بیشتر احتمال دارد که پسردار شوند اما در صورت داشتن خواهر بیشتر احتمال دختردار شدن است.

محقق دانشگاه نیوکاسل می گوید: اگر تعداد مردان زیادی در جمعیت وجود داشته باشد ، به راحتی زن ها همسر خود را پیدا می کنند بنابراین مردانی که دختر بیشتری دارند ژن های بیشتری به آنها منتقل می شود و باعث می شود زنان بیشتری در نسل های بعدی به دنیا بیایند.

پسران بیشتری پس از جنگ متولد شده اند

در بسیاری از کشورهایی که در جنگ های جهانی شرکت کردند ، ناگهان تعداد پسران متولد شده افزایش یافت. یک سال پس از جنگ جهانی اول ، در انگلیس به ازای هر 100 دختر ، دو پسر اضافی متولد شد.  به عنوان مثال در انگلستان و ایالات متحده ، در حال حاضر حدود 105 مرد به ازای هر 100 زن متولد می شوند.کاملاً مستند است که مردان بیشتری در کودکی و قبل از بزرگسالی برای بچه دار شدن می میرند.برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع بلامانع است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن