تغذیه و ورزش

2 خوشمزه در دسترس برای تقویت حافظه

 

این دو ماده غذایی موجب افزایش قدرت حافظه می شود و به نوعی گفته شده است که بر یادگیری تاثیر دارد.

انگور قرمز

انگور قرمز حاوی رسوراترول است، رسوراترول ترکیبی است که عملکرد حافظه را بهبود می‌دهد. آزمایش‌های انجام‌شده روی موش‌ها نشان‌ می‌دهند عملکرد حافظه در موش‌هایی که از انگور قرمز تغذیه می‌کنند بسیار بهتر از دیگر موش‌هاست. شاید فکر کنید پس خوردن مشروبات الکلی نیز به همین میزان می‌تواند برای تقویت حافظه مفید باشد، اما باید گفت که الکل تأثیر بسیار بدی بر حافظه‌ی کوتاه‌مدت و مهارت های تصمیم‌گیری دارد. به‌خاطر داشته باشید در صورت مصرف الکل حتی ممکن است خاطرات هفته‌ی گذشته را هم به‌خاطر نیاورید.

قهوه

قهوه را باید یکی از منابع سرشار از کافئین دانست. کافئین عملکرد حافظه‌ی کوتاه‌مدت را بهبود داده و قدرت تمرکز و درنتیجه کارایی حافظه‌ی بلندمدت را افزایش می دهد. ازسوی‌دیگر، برخی تحقیقات نشان می‌دهند بین بیماری آلزایمر و میزان مصرف قهوه، رابطه‌ی منفی وجود دارد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن