تغذیه و ورزشروانشناسی فردی

لیست خوشمزه های ضد افسردگی را کامل کنید

این سه ماده غذایی که هرگز نمی دانستید اثرات ضد افسردگی دارند.

خط سلامت: نازنین صدر: افسردگی را می توان با یک برنامه ریزی منظم روانی و تغذیه مناسب و تغییر در سبک زندگی کاهش داد.

با توجه به افزایش افسردگی در میان تمام افراد در تمام نقاط دنیا و تشخیص افسردگی به عنوان یکی از رایج ترین بیماری ها در اکثر بیماری های روحی و روانی دنیا شناخت آن یک اصل مهم برای رسیدن به سلامت روانی است.

به گزارش گروه ترجمه خط سلامت در دو بخش گذشته به هفت ماده ی غذایی که باعث ارتقاء خلق و خو و کاهش افسردگی می شود، اشاره کردیم. در این بخش سه ماده ی دیگر را معرفی می کنیم که ضد افسردگی اند و سفره ی روان شما را سرشار از رنگ و عطر می کنند اشاره می کنیم.

قارچ و افسردگی

به گزارش خط سلامت متخصصان قارچ را یک ماده ی مفید برای سلامت روان می دانند. آنان می گویند که خواص شیمیایی قارچ به کونه ای است که موجب کاهش سطح قند خون می شود و خلق و خو را ارتقاء داده و انرژی ضد افسردگی دارد. قارچ ها از این لحاظ مثل پروبیوتیک ها هستند که موجب تقویت باکتری های مفید روده هستند . از آن جا که سلول های عصبی روده 80 تا 90 درصد سروتونین را تولید می کنند، موجب می شوند انتقال دهنده های عصبی سالم بمانند.

پیاز

پیاز و خانواده ی این سبزی مفید مانند سیر، تره فرنگی، پیاز کوهی، موسیر و … موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان هستند. تحقیقات نشان می دهند مصرف دائم و مکرر پیاز باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش می شود. سبزیجات این خانواده به علت غلظت بالایی که از آنتی اکسیدان دارند اثرات ضد التهابی دارند. نوئید های کاهش دهنده ی التهاب بر سلامت مغز نیز موثرند. پس اگر می خواهید ارتقاء روحیه داشته باشید و التهاب های مغزی را کاهش داده و بر افسردگی غلبه کنید، خانواده ی پیاز و … را بیشتر مصرف کنید.برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع بلامانع است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن