تغذیه و ورزشنوتیفیکیشن

احساس شادی با 9 خوشمزه

خط سلامت: ترشح سروتونین، انتقال دهنده عصبی مربوط به احساس شادی، موجب رهایی از غم و غصه می شود.

به گزارش خط سلامت بخش زیادی از سروتونین در دستگاه گوارش متمرکز شده است. خوردن برخی غذاها، با افزایش سروتونین، موجب احساس شادی می شود.

افزایش احساس شادی

خوردن غذاهای حاوی تریپتوفان، پیش ساز سروتونین، منجر به افزایش تولید سروتونین می شود. با افزایش سروتونین فرد احساس شادی و نشاط بیشتری را تجربه می کند؛ بنابراین لازم است برای رهایی از غم و افسردگی برخی مواد غذایی را بیش از پیش در رژیم غذایی خود مورد توجه قرار دهید.

7خوراکی فوق العاده

برای رهایی از غم و افسردگی و احساس شادی برخی مواد غذایی را بیش از پیش در رژیم غذایی خود مورد توجه قرار دهیم. برخی از مواد غذایی شادی آور عبارتند از:

انواع میوه

میوه هایی مانند: موز، توت فرنگی و سیب منجر به احساس شادی می شوند.

سبزیجات

خوردن کلم بروکلی، منجر به افزایش ترشح سروتونین و احساس شادی می شود.

تنقلات

تنقلاتی مانند گردو و تخم کدو، منجر به افزایش انرژی و احساس شادی می شوند.

یک مطالعه نشان داده است خوردن گردو، خصوصا در سن نوجوانی، منجر به کاهش خشم و پرخاشگری می شود.

شکلات تلخ

اگر اهل خوردن شکلات هستید، سعی کنید از شکلات تلخ استفاده کنید. شکلات تلخ منجر به افزایش احساس شادی و انرژی می شود. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن