روانشناسی 45+

آلزایمر با این خوردنی ها به سراغ تان نمی آید

از هر سه نفر یک نفر آلزایمر می گیرد، اما با این فرمول غذایی ریسک ابتلا به آلزایمر را کاهش می یابد.

خط سلامت: نازنین صدر: سلامت مغز و بهبود حافظه مانع از بروز آلزایمر و زوال عقل دارد. برای دور ماندن از بیماری آلزایمر که از بین هر ۳ سالمند یک نفر را دچار می کند، در پیش گرفتن یک رژیم غذایی مناسب، کمک کننده است.

رژیم های ضد آلزایمر

به گزارش گروه ترجمه خط سلامت رژیم غذایی مدیترانه ای در واقع از تخریب های نورونی پیشگیری می کند.

تحقیقات نشان می دهد خطر ابتلا به زوال عقل در رژیم های مدیترانه ای کمتر شده و سلامت مغز بیشتر تامین خواهد شد. در مطالعه ای که در سپتامبر ۲۰۱۵ در مرکز آلزایمر و دمانس ویسکانسین انجام شد متخصصان دانشگاه راش نیکا گو متوجه ارتباط بین رژیم غذایی و کاهش شناخت شدند. آنان دریافتند برخی از رژیم های غذایی موجب شناخت و سلامت مغز می شود.

غذاهای مقوی مغز

این گزارش بر مصرف غذا های گیاهی تاکید کرده و مصرف محصولات حیوانی و چربی اشباع شده را موجب کاهش سلامت مغز می داند. متخصصان می گویند اگر کسی دنبال حفظ سلامت مغز و کاهش ریسک آلزایمر است باید سبزیجات برگ سبز و توت ها را بیشتر در رژیم غذایی اش قرار دهد. محصولات غنی از فلارنوئید ها برای سلامت مغز ضروری هستند. پژوهش ها نشان می دهد توت فرنگی، شاه توت تا دو سال و نیم از پیری شناختی در زنان جلوگیری می کنند.

خوردنی های ضد آلزایمر

به گزارش خط سلامت مطالعات همچنین مصرف سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و سبزیجات را که عامل کاهش التهاب است، با کاهش ریسک بیماری آلزایمر مرتبط می داند این مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان بوده و کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو را به دنبال دارند. استرس اکسیداتیو زمانی روی می دهد که بدن در حال مبارزه با رادیکال های آزاد  است. این استرس آسیب سلول های مغز را به دنبال داشته و عامل آلزایمر و سرطان ها است.

خوردنی هایی که مغز را ساپورت می کند

متخصصان می گویند خوردن موادی که از مغز محافظت می کند باید تابع یک فرمول خاص باشد. فرمول زیر میزان خوردنی های مفید برای سلامت مغز را نشان می دهد..

– سبزیجات برگ سبز( کلم، اسفناج، کاهو و …) = ۶ وعده در هفته

– دانه های روغنی( بادام، پسته، بادام هندی) = ۵ وعده در هفته

– توت( توت فرنگی، تمشک …) = ۲ وعده در هفته

– لوبیا(لوبیا چیتی، چشم بلبلی) = ۳ وعده در هفته

– غلات کامل( بلغور، نان،…) = ۳ وعده در روز

– ماهی = ۱ وعده در هفته

– طیور( مرغ، بوقلمون) = ۲ بار در هفته

– روغن زیتون = به عنوان روغن مصرفی

غذا هایی که ریسک آلزایمر را بالا می برد

– گوشت قرمز بیشتر از ۴ وعده در هفته

– کره و مارگارین = بیشتر از یک قاشق غذاخوری در روز

– پنیر( چدار،موزارلا) = بیشتر از یک وعده در هفته

– شیرینی = بیشتر از ۵ وعده در هفته

– فست فود ها = بیشتر از ۱ وعده در هفتهبرای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید.

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع بلامانع است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن