چه بخوریم تا دچار افسردگی نشویم / توصیه روانشناسی را بخوانید

خط سلامت: تغییر در رژیم غذایی طی پنجاه سال گذشته نقش مهمی در افزایش بیماری های روانی مانند افسردگی داشته است.
به گزارش خط سلامت گرایش مردم به مصرف غذاهای حاوی قند و چربی بیشتر شده و این امر منجر به افسردگی و مشکلات حافظه و …. می شود.
افسردگی و غذای سالم
برای خوشبخت بودن باید جسم سالم و روح آرامی داشت و اگر جسممان را با خوردن غذاهای سالم، سالم نگه داریم در نتیجه روحی آرام و سرحال خواهیم داشت. آرامش فکر در واقع باعث نشاط و شادابی می شود.
افرادی که به استرس، ضعف حاظه، خستگی، افسردگی و….. مبتلا هستند فقط از لحاظ روحی آسیب پذیر نیستند بلکه در معرض ابتلا به انواع بیماریهای جسمی قرار می گیرند.
برای رسیدن به جسمی سالم و آرام نیاز به روانی سالم است و روان سالم بدون جسم سالم میسر نیست و جسم هم بدون تغذیه نمی تواند سالم باشد، چرا که سلامت جسمی و روانی انسان به میزان قابل توجهی به نوع تغذیه، کیفیت مواد غذایی و ویتامین ها مربوط است.
تعریف غذای سالم
غذای سالم یا ایمن، غذایی است که از مواد اولیه سالم و ایمن تهیه شده باشد. به عبارتی ، غذای سالم عاری از مواد زیان بخش و مضر و متشکل از اجزای مفید برای سلامت مصرف کنندگان است.
مراحل تهیه غذا شامل فرآوری، توزیع و مصرف به صورت یک زنجیره درهم تنیده است و چنانچه هر یک از این اجزاء دچار نقص یا کمبود شود، دیگر قسمت ها نیز از آن متاثر خواهد شد و به طور کلی سلامت نهایی غذا مستلزم تامین سلامت همه این اجزا است البته ویژگی های دیگری نیز برای غذای سالم در نظر گرفته می شود، از جمله این که حتی الامکان طبیعی و فاقد افزودنی ها باشد.
آیا غذا بر خلق تاثیر دارد؟
غذاهایی وجود دارندکه به مغز یا نور و ترانس میتورهای مثل دوپامین ، نوراپی نفرین و سروتونین تاثیر می گذارند.
تغییر در رژیم غذایی طی پنجاه سال گذشته نقش مهمی در افزایش بیماری های روانی داشته است.
گرایش مردم به مصرف غذاهای حاوی قند و چربی بیشتر شده و این امر منجر به افسردگی و مشکلات حافظه و …. می شود.
چربی های اشباع شده که مصرف آنها افزایش یافته است و به مقدار زیاد در غذاهای آماده یافت می شوند روند عملکرد مغز را کند می کنند.
روانشناسان بالینی می گویند: توصیه های ارائه شده در زمینه مواد غذایی در جهت حفظ سلامت مفید است. برای ورود به صفحه ی اینستاگرام کلیک کنید.تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.