طرز تهیه دیپ بلوچیز برای غذاهای کبابی

خط سلامت: دیپ بلوچیز، غذا را برای یک نسخه خوشمزه تر و سالم تر آماده می کند.

طرز تهیه دیپ بلوچیز برای غذاهای کبابی

دیپ بلوچیز  معمولا به عنوان یک سس خوشمزه در کنار بال مرغ ، سبزیجات و سایر غذاها سرو می شود. پنیر بلوچیز از شیر بز، گوسفند و یا گاو تهیه می شود. 

به گزارش خط سلامت روش تهیه خانگی دیپ بلوچیز از ماست یونانی به جای مایونز استفاده می شود،  زیرا حاوی چربی کمتر و پروتئین بیشتری است.

طرز تهیه دیپ بلوچیز

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت:  35دقیقه

کالری: 38 کیلو کالری

مواد اولیه

ماست یونانی: 1 فنجان 

بلوچیز (خرد شده): 1 فنجان 

 آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر : ½ قاشق چایخوری 

نمک : ¼ قاشق چایخوری 

دستورالعمل

پنیر بلوچیز خرد شده به همراه بقیه مواد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا حداقل نیم ساعت در یخچال بماند تا طعم ها با هم ترکیب شوند. برای ورود به صفحه اینستاگرام کلیک کنید. 

تمام مطالب سایت اختصاصی و توسط تحریریه خط سلامت تولید شده است، استفاده با ذکر منبع و لینک دهی بلامانع است.

ارسال نظر

خط سلامت
فیلم ها
  • خط سلامت: عشق و حسادت با هم مرتبط هستند زیرا یک هورمون مشترک در این دو احساس نقش دارد. عشق احساسی است که به هورمون…

گزارش ویژه
پادکست
  • 00:00
    00:00
اتاق درمان